06-462 26 631 info@mjvoetreflexplus.nl

Ervaringen van cliënten

14-04-2023

Ik kwam in eerste instantie bij Marie José voor hormonale disbalans. Haar behandelingen zijn een heel fijne ondersteuning van mijn medicatie. Ik ervaar meer energie en een ‘lichter’ gevoel. Wat de behandelingen bij Marie José mij (nog meer) brengen zijn: rust, ontspanning en dankbaarheid.
Marie José is super sensitief, in zowel onze gesprekken en in haar massages. Ze inspireert, helpt en moedigt me aan te vertrouwen in wat ik voel en hier meer ontvankelijk voor te zijn. Ik ervaar daardoor meer verbondenheid en innerlijke kracht in mijn dagelijkse leven. Dit klinkt allemaal misschien zweverig, maar dat is het helemaal niet.
Voor mij zijn de behandelingen bij en met Marie José absoluut een verrijking in mijn leven.

Anne

Daar ik door mijn chronische darmziekte dagelijks vermoeid ben en onder andere last heb van spier-/en gewrichtsklachten heb ik contact gezocht met een voetreflex behandelaar. De keuze was snel gemaakt om voor Marie-José te gaan. Een vriendelijke, gemoedelijke en open uitstraling die mij erg aanspreekt. Vakbekwaam en eerlijk.
Marie-José neemt de tijd voor haar cliënten en is oprecht geïnteresseerd in de mens.
Ik ervaar de behandelingen als zeer positief en kijk steeds weer uit naar de volgende behandeling. Een moment van rust waarbij je kunt wegdromen in een prettige, warme omgeving met zachte rustgevende muziek. Even nergens meer aan denken, maar opgaan in de diepere lagen van jezelf.
Je moet lief zijn voor je lijf en geest! Marie-José helpt en ondersteunt je daar uitstekend bij.

Janneke

19-06-2022

Ik ben bij Marie José gekomen met extreme vermoeidheid na langdurige behandelingen tegen kanker. Marie José nam de tijd om te weten te komen wat er precies met mijn lijf aan de hand was. Ik kon mijn verhaal kwijt en zij heeft haar behandelingen aangepast precies aan wat mijn lichaam nodig had. Ze luistert echt en oprecht. Haar behandelingen hebben mij zoveel gegeven. Ze verminderden mijn pijn en vermoeidheid. Het was steeds een verademing na haar behandeling. Daarnaast heeft marie José veel kennis over het lichaam en gezondheid. Heel fijn, de tips die je van haar krijgt. En tot slot is ze ook nog vriendelijk en straalt ze veel rust uit. Echt een aanrader!!!

Bibian

5-01-2022

Ik ben bij Marie Jose gekomen als aanvulling op mijn in gang zijnde rouwproces. Ik stond stil in mijn proces en kon/wilde/durfde niet verder. Marie-José heeft mij zonder (voor-)oordeel of verwachting ontvangen. De gesprekken deden, en doen goed en brengen mij heel veel. Ik mag zijn wie ik ben, ik mag voelen wat ik voel en mag uiten wat ik wil en, durf te uiten. Maar ondanks dat ik een enorm fijn, lief en “rijk” netwerk om me heen heb, heeft het mij enorm geholpen dat iemand die ik niet kende alles nog een keer kon vertellen op het punt waar ik toen was. Het feit dat Marie-José de juiste vragen stelt in combinatie met stilte en niet te vergeten onvoorwaardelijke menselijke aanraking zonder daar iets voor terug te vragen is voor mij bijzonder helend geweest.

Ik ga nog steeds naar Marie-José omdat ik het heel fijn vind en blijf. Ik weet nu dat rouw heel rauw is. En rouwen is extreem hard werk. Het wordt heel onbehaaglijk in je lijf. Als ik een advies mag geven, ga naar Marie-José en geef / gun jezelf en Marie-José de kans om je zowel fysiek als mentaal weer een stukje op weg te helpen. De kennis, kunde en vaardigheden die hierbij komen kijken heeft Marie-José allemaal in huis🙏🏻.

Toen ik net bij Marie-José kwam kon ik alleen maar huilen en voelde me schuldig over van alles wat te maken had met het (zeer plotseling) overlijden van mijn man. Nu ben ik een half jaar verder en het verschil is oprecht heel groot. Ik ben meer in balans, voel me stabieler, mijn lijf doet niet meer iedere dag pijn. De rust die het mij brengt gun ik iedereen die aan het rouwen is. Ik mis mijn man nog iedere dag maar kwam er afgelopen keer samen met Marie-José achter dat ik heel soms niet aan hem denk en me daar niet schuldig over hoef te voelen. Ik mag, kan en ga weer leven. Dat heb ik aan mezelf, mijn familie en vrienden maar ook aan Marie-José te danken.

Manon

Door het lezen van een advertentie in “Ben er weer”, ben ik bij Marie-José terecht gekomen.
Ik wist niet van het bestaan!
Dit is zo’n cadeautje voor jezelf, ik zie er iedere keer naar uit.
Het is niet alleen ontspannen.
Marie-José geeft specifieke aandacht aan eventuele gezondheidsklachten.
Zodat die meteen mee worden genomen in deze fijne behandeling.
Ik gun iedereen, om dit een keer te mogen ervaren.

Dank je wel, Marie-José 🙏🏻

Andrea

15-11-2021

Via een advertentie in het buurtblaadje trok de praktijk van Marie-José mijn aandacht.

Het eerste contact was warm, uitnodigend, persoonlijk. Net als alle contacten erna. In de momenten van massage / behandeling merk ik dat ik op een diepere laag aanwezig ben. Met echte aandacht, net zoals Marie-José zelf het voorbeeld geeft. Aandacht voor alles wat op dat moment speelt, terwijl gedachtes en gevoelens over morgen of gisteren even niet zijn. Of alleen op de achtergrond. Maar telkens blijkt achteraf dat dingen op zijn plaats vallen of ik inzichten op doe over dingen die me ervoor meer bezig hielden. Dus misschien waren ze er toch en genoten ze stiekem mee van die oprechte aandacht, rust en stilte.

Hoe het werkt snap ik niet precies en dat is wel goed voor een analytisch brein als het mijne. Mijn systeem van hoofd en hart voelt steeds meer uitgebalanceerd. En ik heb het volste vertrouwen dat Marie-José daar een mooie bijdrage aan levert.

Blij dat ik weet dat je er bent.

Linda

25-10-2021

Het is heel fijn om bij jou te mogen komen. De tijd die je neemt om te horen hoe het met me gaat en in welke fase ik nu zit, de hele fijne massage die me elke keer weer nieuwe inzichten geeft. Het helpt me om met de rouwverwerking van mijn man om te gaan. Ik ben je heel dankbaar voor de fijne behandelingen!

Anoeska

Mede door de gesprekjes met Marie Jose en een luisterend oor ben ik het proces begonnen om de dood van mijn vader een plaatsje te geven.

De behandelingen gaven mij rust. Ik heb de behandelingen als heel plezierig en ontspannen ervaren. Marie Jose heeft de gave om haar massages met het juiste gevoel te geven. Het is een rustig fijn persoon waarbij je jezelf kunt zijn. Het deed geheel en nog meer aan mijn verwachtingen.

Lianne

De massages in jouw praktijk brachten mij in een soort van evenwicht, die ervoor zorgde dat ik nog meer in contact kon komen met mijn emoties en mezelf. Ik vind je begaafd in het geen je mij hebt gegeven. Jouw aandacht is de zuiverste vorm van vrijgevigheid.

Ik geloof dat ik geen groter geschenk kan ontvangen dan door de ander te worden gezien, te worden gehoord, te worden begrepen en aangeraakt.

Carin

Ik heb de ontvangst, de massages, de gesprekken na afloop en jou als persoon als heel prettig ervaren. Overwegend had ik warme, rustige gevoelens na de massage.

Ik heb meer ruimte voor mooie herinneringen. Ben bewuster bezig met het rouwproces na het overlijden van mijn vader. Ook was de tijd die ik voor mezelf nam erg fijn. Lichamelijk heb ik opvallend minder last van spastische darmen.

Eigenlijk had ik altijd een “overspannen” gevoel in mijn buik, dat is nu een stuk minder. Emotioneel sta ik inmiddels wat sterker in mijn schoenen.

Anoniem

Ik ben meer uit mijn hoofd gegaan, maar zit nu meer in mijn lijf.

Ik vond het fijn om door jou Marie Jose behandeld te worden. Je doet het met volle aandacht en dat merk en voel je. Je legt duidelijk uit wat je gaat doen en stemt goed af qua muziek, lig je lekker, etc. Dat is prettig.

Ik voelde me welkom. Je nam de tijd. Ik vond het ook prettig dat je iets over jezelf vertelde.

Vivian

De behandelingen hebben een positief effect gehad op mijn klachten. Ik voelde me na een aantal behandelingen letterlijk “opgeruimd”. Ik had weer zin in dingen, liep weer te zingen en had ook weer fut en energie om dingen aan te pakken in plaats van dat ik me de hele dag een beetje voortsleepte naar de dingen die moeten gebeuren. Ik heb meer ruimte voor mooie herinneringen, ben er bewuster mee bezig.

De massages ervaarde ik als heerlijk ontspannend. Er heeft een veranderingsproces plaatsgevonden in mijn lichaam en geest, gezien het feit dat ik me na de behandelingen echt beter voelde.

De gesprekken waren prettig. Marie Jose legde alles goed uit en ik kon goed met haar praten over wat de behandelingen te weeg brachten. Marie Jose is een relaxed, open persoon met hart en bevlogenheid voor haar vak.

Maaike

Ik vond je ontvangst prettig. Even een kort gesprekje over hoe het gaat en de uitleg over de behandeling. Massages maakte verschillende emoties los. Ook lichamelijk en geestelijk werd ik er vaak ontspannen van. Het even napraten vond ik prettig. Er was een duidelijke communicatie.

Voetreflex was nieuw voor mij, dus ik had niet een speciale verwachting. Ik hoopte dat het naast het praten, ook zou helpen met het verwerken van de dood van mijn vader. Ik herinner steeds meer de mooie momenten met hem en sta minder stil bij het feit aan wat mijn vader niet meer kan meemaken in mijn leven.

Thijs

Afgelopen weken heb ik een paar keer gehad dat ik mijn tranen erg hoog had zitten, iets wat ik jaren al niet meer heb gevoeld. Ik voel meer emotie en dat stelt me gerust. Ik ben meer gaan praten met familie en herinneringen gaan ophalen. Zo blijft mijn vader toch een rol in mijn leven spelen.

Ervaar nu regelmatig een warm gevoel als ik aan hem denk. Mijn stoelgang problemen zijn er nauwelijks meer.

Anoniem

Logo & Website: Web en Logo

Kunstenaar:
Ilse Aarsman

Teksten:
Ada Roumimper van Dam

Volg ons:
Facebook

Copyright: mjvoetreflexplus