06-462 26 631 info@mjvoetreflexplus.nl

Immuunsysteem versterken

Vraag jij je af hoe je je immuunsysteem kunt versterken in deze tijd van het coronavirus?

Het is een spannende tijd, nu het coronavirus al een tijdje in ons leven aanwezig is en het er naar uitziet dat we hier voorlopig nog even niet vanaf zijn. Ik houd me aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid, maar net als veel mensen in mijn omgeving maak ik me soms toch zorgen dat ook ik een besmetting met het coronavirus zal oplopen. Per seizoen kun je geconfronteerd worden met een verminderde weerstand en zijn we vatbaarder voor allergieën, verkoudheden en andere kwalen. Door je immuunsysteem op peil te houden of te versterken, bescherm je je beter tegen ziekteverwekkers als virussen en bacteriën. Word je toch besmet dan is er een grotere kans dat je hier minder ziek van wordt.

Wat kun je zelf doen om je weerstand op peil te houden?

  • Was je handen vaak en goed
  • Eet gevarieerd en gezond
  • Eet voldoende groente en fruit
  • Eet vezelrijke voedingsproducten
  • Drink minimaal 1,5 liter per dag.
  • Water is een gezonde keuze
  • Beweeg dagelijks, als het kan in de buitenlucht
  • Zorg voor een dagelijks moment van ontspanning
  • Zorg voor voldoende slaap (7 tot 8 uur per nacht)

Heb je weinig energie of voel je je regelmatig futloos of verkouden? Waarschijnlijk is je weerstand verzwakt. Naast bovengenoemde adviezen helpen voetreflexbehandelingen je immuunsysteem op een natuurlijke manier versterken. Deze behandelingen kun je ook preventief gebruiken om je weerstand op peil te houden.

Op dit moment bied ik een pakket van 3 behandelingen ter versterking van je immuunsysteem aan voor de gereduceerde prijs van € 140,-.

Lymfesysteem

Hoe werkt een voetreflexbehandeling ter ondersteuning van je immuunsysteem?

In je voeten wordt je hele lichaam weerspiegeld in reflexzones. Tijdens een behandeling masseer ik met behulp van mijn duimen, vingers en handen bepaalde zones. Om je immuunsysteem te ondersteunen richt ik me daarbij onder andere op je lymfesysteem. Door het op de juiste manier stimuleren van deze – en zo nodig meer – zones wordt het zelfherstellend vermogen van je lichaam geactiveerd. Je bloeddoorstroming verbetert, waardoor in je lichaam opgeslagen afvalstoffen beter worden afgevoerd. Het lymfestelsel heeft hier een grote rol bij. Eventuele blokkades worden opgeheven. De behandelingen zorgen voor een diepe ontspanning die je herstel bevordert.

Je lichaam komt op een natuurlijke manier meer in balans, je krijgt meer energie en je bent minder vatbaar voor bacteriën, virussen en schimmels.

In de huidige anderhalvemetermaatschappij missen we het aangeraakt worden, dat zo belangrijk voor ons is. Door aanraking produceert je lichaam het hormoon oxytocine, dat ook wel knuffelhormoon wordt genoemd. Dit hormoon heeft veel invloed op allerlei processen in je lichaam. Het zorgt ook voor vermindering van stress, pijn en depressies. Door de massages wordt niet alleen je weerstand versterkt, maar het bevordert ook de aanmaak van oxytocine.

Wil je jouw weerstand ondersteunen zodat je optimaal het nieuwe seizoen in gaat? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Logo & Website: Web en Logo

Kunstenaar:
Ilse Aarsman

Teksten:
Ada Roumimper van Dam

Volg ons:
Facebook

Copyright: mjvoetreflexplus