06-462 26 631 info@mjvoetreflexplus.nl

Ervaringen van cliënten

Mede door de gesprekjes met Marie Jose en een luisterend oor ben ik het proces begonnen om de dood van mijn vader een plaatsje te geven.

De behandelingen gaven mij rust. Ik heb de behandelingen als heel plezierig en ontspannen ervaren. Marie Jose heeft de gave om haar massages met het juiste gevoel te geven. Het is een rustig fijn persoon waarbij je jezelf kunt zijn. Het deed geheel en nog meer aan mijn verwachtingen.

Lianne

De massages in jouw praktijk brachten mij in een soort van evenwicht, die ervoor zorgde dat ik nog meer in contact kon komen met mijn emoties en mezelf. Ik vindt je begaafd in het geen je mij hebt gegeven. Jouw aandacht is de zuiverste vorm van vrijgevigheid.

Ik geloof dat ik geen groter geschenk kan ontvangen dan door de ander te worden gezien, te worden gehoord, te worden begrepen en aangeraakt.

Carin

Ik heb de ontvangst, de massages, de gesprekken na afloop en jou als persoon als heel prettig ervaren. Overwegend had ik warme, rustige gevoelens na de massage.

Ik heb meer ruimte voor mooie herinneringen. Ben bewuster bezig met het rouwproces na het overlijden van mijn vader. Ook was de tijd die ik voor mezelf nam erg fijn. Lichamelijk heb ik opvallend minder last van spastische darmen.

Eigenlijk had ik altijd een “overspannen” gevoel in mijn buik, dat is nu een stuk minder. Emotioneel sta ik inmiddels wat sterker in mijn schoenen.

Anoniem

Ik ben meer uit mijn hoofd gegaan, maar zit nu meer in mijn lijf.

Ik vond het fijn om door jou Marie Jose behandeld te worden. Je doet het met volle aandacht en dat merk en voel je. Je legt duidelijk uit wat je gaat doen en stemt goed af qua muziek, lig je lekker, etc. Dat is prettig.

Ik voelde me welkom. Je nam de tijd. Ik vond het ook prettig dat je iets over jezelf vertelde.

Vivian

De behandelingen hebben een positief effect gehad op mijn klachten. Ik voelde me na een aantal behandelingen letterlijk “opgeruimd”. Ik had weer zin in dingen, liep weer te zingen en had ook weer fut en energie om dingen aan te pakken in plaats van dat ik me de hele dag een beetje voortsleepte naar de dingen die moeten gebeuren. Ik heb meer ruimte voor mooie herinneringen, ben er bewuster mee bezig.

De massages ervaarde ik als heerlijk ontspannend. Er heeft een veranderingsproces plaatsgevonden in mijn lichaam en geest, gezien het feit dat ik me na de behandelingen echt beter voelde.

De gesprekken waren prettig. Marie Jose legde alles goed uit en ik kon goed met haar praten over wat de behandelingen te weeg brachten. Marie Jose is een relaxed, open persoon met hart en bevlogenheid voor haar vak.

Maaike

Ik vond je ontvangst prettig. Even een kort gesprekje over hoe het gaat en de uitleg over de behandeling. Massages maakte verschillende emoties los. Ook lichamelijk en geestelijk werd ik er vaak ontspannen van. Het even napraten vond ik prettig. Er was een duidelijke communicatie.

Voetreflex was nieuw voor mij, dus ik had niet een speciale verwachting. Ik hoopte dat het naast het praten, ook zou helpen met het verwerken van de dood van mijn vader. Ik herinner steeds meer de mooie momenten met hem en sta minder stil bij het feit aan wat mijn vader niet meer kan meemaken in mijn leven.

Thijs

Afgelopen weken heb ik een paar keer gehad dat ik mijn tranen erg hoog had zitten, iets wat ik jaren al niet meer heb gevoeld. Ik voel meer emotie en dat stelt me gerust. Ik ben meer gaan praten met familie en herinneringen gaan ophalen. Zo blijft mijn vader toch een rol in mijn leven spelen.

Ervaar nu regelmatig een warm gevoel als ik aan hem denk. Mijn stoelgang problemen zijn er nauwelijks meer.

Anoniem

Logo & Website: Web en Logo

Kunstenaar:
Ilse Aarsman

Teksten:
Ada Roumimper van Dam

Volg ons:
Facebook

Copyright: mjvoetreflexplus